Ny familje medlem igen ;)

2016-01-27
19:00:00
Hejsan alla fina, tålmodiga läsare! Har ni det bra? Själv så är jag dyng förkyld, trotsade min förkylning ändå och spelade in onsdagens uppdaterin med Becki nyss! Nu efter detta inlägg så ska jag bara ta på mig myskläder och kura ihop mig i soffan och se film! Det blev en ny häst idag! Ni kan ju kolla in klipper HÄR om ni vill :D Jag hoppas ni får en fortsatt bra onsdagskväll så avslutar jag som vanligt med några bilder :D Kram på er!
Våra nya bebisar :D
Min heter Cookiechip, har ännu inte kommit på något smeknamn heh ;)
 
 
 
Vi hörs fina ni!
 
Allmänt

Då var det onsdag igen!

2016-01-20
19:50:00
Tiden går så ofattbart fort, känns som att de var nyår nyss! Men Januari börjar nå sitt slut! Jag har beställt en bil! (Irl då ;)) Och det ska bli så kuuuul. Är enormt taggad! En helt ny bil..  jaja nog om det heheh.. Vad har hänt sen sist? Jag öhh...HAHA jag vet inte riktigt. Men det kommer väl så småning om hehe.. Jag lovade ju en bild och info på min fina Rainbowdash aka Litrik, Litrik betyder färgrik på Isländska vilket passade rätt så bra in på henne! Tack till Corinne Candlebell Aka Kotten som kom på det fina smeknamnet! Jo juste jag lovade ju somsagt bild + info om henne, men det har liksom inte blivit av.. Mina vardagar ser ut så att jag vaknar, postar en bild på Instagram, gör mig i ordning för skolan, är i skolan till ca 15.30 varje dag, kommer hem och sätter mig vid datorn för att plugga/ Filma/ och spela SSO såklart. Går på events i min fantastiska klubb. Och sen brukar jag va så trött så ibland går jag och lägger mig tidigt. Varför berättar jag ens detta? Joo för att jag vill att ni ska veta att jag har inte glömt bort er mina fina läsare, jag har bara lite fullt upp just nu! Jag försöker blogga så ofta som jag orkar och hinner!
Idag filmade jag och Rebecka den..... LEGENDARISKA.... SPEKTAKULÄRA,... nej jag skoja ba ;) Vi filmade onsdags uppdateringen idag. Rolig?.. Jaa det tycker jag väl. Mer om vad som skedde får ni kolla in själva! Som vanligt på min Youtube kanal, dock har jag inte hunnit redigera klart den än, men den kommer nog upp lite senare ikväll! Jag hoppas att ni alla har en fortsatt trevlig onsdagskväll så höres vi i nästa inlägg! Som vanligt avslutar jag med några bilder hihii <3 
 
Fin utsikt här uppe :D
Powniieeh powaaahh
Hold my hand, and never let me go.
Undra om vi vågar hoppa tillsammans..?
Den giftiga dammen i Epona ser fin ut,.. men hur nyttigt vattnet är där vet ingen.
 
 
 
Allmänt

Hoppsan!

2016-01-17
00:11:14
Hahah hejsan! jag glömde bort att blogga i onsdags.. och nu är det lördag xD.. Men vad har hänt? Joo det kom en uppdatering som vanligt i onsdags. Vill ni veta vad onsdagens uppdatering hade att komma med? Klicka då HÄR
Tänkte väl bara säga det och att ni får några bilder som avslut på denna.. oj jag skoja ba det är visst söndag nu HAH... men ni är bäst. Ni vet vilka ni är!
 
 
 
 
 
För övrigt är ni ALLA bäst. hejdååå <3 
Allmänt

RSS 2.0